20 personer

Italiensk inspirerede skorzonerrødder

Ingredienser:
3,2 kg Ardo Skorzonerrødder
4-5 spsk. Ardo Hvidløg i tern
4-5 spsk. Ardo 8 Krydderurte mix
Olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Skorzonerrødderne ristes i olivenolie, og hvidløg og krydderurtemix tilsættes.
  2. De smages til med salt og peber og serveres evt. med blandet salat og kyllingebryst.

20 personer

Skorzonerrødder a la creme

Ingredienser:
3,2 kg Ardo Skorzonerrødder
1,5 kg Frigodan Broccolibuketter (håndskårne, 20-40 mm)
1-1 ½ liter madlavningsfløde
Smør
Salt og peber
Muskatnød
5 kg hamburgerryg

Sådan gør du:

  1. Skorzonerrødderne dampes i smør, til de er let møre og har en kernetemperatur på 75 ºC.
  2. Jævnes med nedkogt fløde, som er smagt til med groft salt, peber og muskatnød.
  3. Serveres sammen med hamburgerryg (alternativt glaseret skinke), letdampet broccoli og groft brød.